Tuesday, July 17, 2018

Bolșevismul capitalist și mioritic

Fără a exista studii complete și fără a avea demonstarții cum că sistemul de termoficare centralizat este și cel mai eficient, în Ro sunt ținute în viață sisteme care s-au dovedit a fi falimentare, doar pentru a-i face pe oameni dependenți de stat, de mâna guvernanților.
Placarea blocurilor se face centralizat. Încălzirea se face centralizat. mai trebuie să meargă oamenii cu gamelele la cantina populară, totul devenind centralizat. Deja cantinele săracilor funcționează ca experiment. Dacă cineva va avea imaginație le va extinde și în multinaționale vor fi date bonuri la cantine, nu ale săracilor, dar tot cantine, cu mese servite centralizat ca într-un comunism ceva de nivel mai înalt.
Deci, a nu-i lăsa pe oameni să opteze asupra sistemului de încălzire, asupra modului de alimentare, asupra modului de a merge la doctor, înseamnă a-l reduce pe om la condiția de robot, de individ strict dependent de ceea ce vrea statul, doar pentru a stimula corupția și idgnoranța. Numai cu oameni ignoranți și dependenți statul are voturile de partea lui. Noroc că mai vin și revoluțiile. Numai că revoluțiile nu vin an de an ci cam la 50 de ani. Așa că este de așteptat până se va umple paharul și lumea își va lua dreptul la adevărata libertate, căci aici nu e nici capitalism, nici libertate, nici dezvoltare, nici liniște. Aici este cazanul cu zmoală, de unde ne așteptăm din moment în moment să sară dracii și să ne bage în lichidul vâscos, lucios, negru și clocotind.


(17 iulie 2018)

No comments:

Post a Comment