Thursday, July 12, 2018

Stângăciile jenante ale anului 2018

Anul 2018 a adus o mare surpriză în a evidenția lipsa de profesionalism a celor care truchează poze, în condițiile în care acum cu fotografia digitală, când se lucrează pixel cu pixel și când orice paletă de culori are combinații ce depășesc 256 X 256 X 256 combinații. Mă apucă jalea și jena să văd lipsa de inspirație a celor care au astfel de preocupări, căci dau dovadă de lipsă de profesionalism elementar.


Fără mijloacele de azi, iată o construcție credibilă.


Poza din mai 1945 când Steagul Victoriei a fost înfipt pe Reichstag unul dintre soldați avea câte un ceas la fiecare mână, dar oficial poza care a circulat, a fost corectată în condițiile tehnice de atunci. Să ne reamintim și poza de la 1 Mai 1939 cu puștiul Nicolae CEAUȘESCU în fruntea demonstranților, poză în care respectivul a fost implantat meșteșugit. Numai cunoscătorii în ale istoriei mișcării comuniste și-au dat seama de fals.
Nu aș fi scris despre așa ceva dacă azi nu erau comentariile legate de dispariția prin teleposrtare a lui Mihai FIFOR la Brussels spre nu știu ce direcție.(12 iulie 2018)

No comments:

Post a Comment