Friday, May 25, 2018

Comportament de guzgani


De când a fost numită Viorica DĂNCILĂ premier, fiind prima femeie care ocupă această poziție din întreaga istorie a României, am văzut și femei dar mai ales bărbați că au atitudini critice la adresa acesteia evidențiind:
- greșeli gramaticale,
- ținute,
- coafura,
- atitudinea,
- verbul,
- interacțiunile.
Pe femei le-aș înțelege, pentru că acestea ar avea un pic de invidie. Dar nu-i înțeleg pe bărbații care se dau viteji nevoie mare, căutând nod în papură acestei doamne. Din punctul meu de vedere, mi se certifică faptul că bărbații sunt:
- cu mult mai bârfitori decât femeile,
- invidioși când văd o femeie de succes,
- răi nevoie mare pe orice face o femeie,
- perfecționiști când e vorba de doamne,
- ranchiunoși pe toate femeile ce-i critică.
Mare dreptate avea Alina MUNGIU-PIPIDI când îi trăge de urechi pe masculii care numai în oglindă-și arată performanțele.
Dacă la ei acasă nu au niciun cuvânt în fața nevestei care-i pune la punct, mai ales datorită lipsei lor de performanțe masculine, ies în public și se dau rotunzi, devin critici, agresivi și plini de metafore, de parcă literatura română abia acum începe pe meleagurile Dâmboviței. Este exact ceea ce mă așteptam să văd la niște inși limitați, lipsiți de respect, care în viața lor nu au luat nicio decizie, ci au stat pe bară și au cârcotit din toți rărunchii. Nu vreau să-i iau la bani mărunți, să dau nume, căci nu vreau să fiu îngropat în procese, căci nenumărați dintre cei ce o lovesc pe la spate pe Viorica DĂNCILĂ sunt va steaua lor, fie părăsiți de femei, fie n-au iubit niciodată la viața lor o femeie, fie i-au izolat femeile, fie îi țin sub papuc mai ceva ca pe niște sclavi, să nu zic păduchi. Astfel de indivizi nu merită nici respectul meu, nici atenția mea și de aceea mă limitez să-i ignor de azi înainte, căci mie mi-e scârbă să văd limbrici care se zbat în suc propriu pe tot felul de canale Tv sau pe tot felul de site-uri, cîăci ceea ce au, ziare nu se numesc, din moment ce și-au îngropat formele tipărite datorită noncalității pe care au patronat-o inconștient, neprofesional și vulgar.
Nefericiților, respectați femeia, căci o femeie v-a născut și pe voi! Punct.

(25 mai 2018)

1 comment:

  1. Dan Pavel

    "Iniţial, glumele despre aburul de retardare ce emană periodic din gura premierului erau amuzante. După un timp au devenit banale. Acum s-ar transformat în echivalentul zgâriatului cu furculiţa pe fundul tigăii sau al frecatului cu degetul aspru pe un clitoris naţional mult prea iritat. Da, e proastă! Dacă ar avea minte ar fi redusă mintal, dar n-are. E redusă aproape mintal. În primul rând ar trebui să aibă nevoi, ca acestea să fie speciale. E bioxid de clei. Nu-i ajunge prelungitorul de la singurul neuron, către gură. E stinsă lumina. S-a ars filamentul. We get it!

    Îi taie SPP-ul friptura că n-are încredere în ea nici cu cuţite de plastic. Îi pun ăştia baveţică la semnatul de documente, ca să nu dea pe ea. Dacă n-ar fi avut partid, făcea perii şi mături la şcoala specială. Dacă îi dai două bile, pe una o strică şi pe cealaltă o pierde. Dacă o duci la Zoo, primeşte banane de la toate maimuţele. Are capul plin cu beţe de urechi scăpate înăuntru. Într-o lume ideală ar fi fost prim ministru la veceuri pe plajă. Ţi-ar fi dat două pătrăţele de plan de guvernare, contra taxei de intrare de doi lei cincizeci. Acum ne putem opri? E ok? Azi râdem de ea şi mâine o trimitem prin lume să ne reprezinte... pe banii noştri. A încetat să fie amuzant demult."

    ... si asta e o replica de bun-simt ...

    ReplyDelete