Tuesday, October 9, 2018

Klaus IOHANNIS nu este tătuc

Națiunea noastră este obișnuită să aibă un tătuc, adică un ins care să o mâne de la spate pentru a face lucruri mai simple sau mai complicate. Dintotdeauna se știe că domnitorii, regii și președinții au avut această înclinație, adică de a fi tătuci, pe care poporul să-i asculte cu gura căscată și să-i asculte orbește sau cam așa ceva.
În zilele de 06 octombrie 2018 și 07 octombrie 2018, Klaus IOHANNIS mi-a arătat că nu este tătuc, adică este așa cum mi l-am dorit, un om care se pierde în mulțime și care face lucruri normale, fără a da tonul fără rost la lucruri neesențiale. Lumea l-a criticat că:
- nu a zis nimic despre referendum,
- nu a mers sâmbătă la ota 9,00 la vot cu doamna lui de mâniuță,
- a evitat să dea sfaturi și lecții și să influențeze.
Klaus IOHANNIS s-a purtat ca mine, ca tine, ca oricare altul dintre noi. A mers la vot când a considerat că-l aranjează. Nu a fosrțat-o pe Carmen IOHANNIS să joace într-un spectacol cum mulți s-ar fi așteptat. El reprezintă modelul de președinte al secolului al XXI-lea, de om obișnuit care face lucruri pe care le fac toți din jurul nostru și de la care nimeni nu trebuie să aștepte miracole. Este o mare schimbare după 2.500 de ani în atitudinea conducătorului unui popor. Succes.

(09 octombrie 2018)

No comments:

Post a Comment