Saturday, November 10, 2018

Gabriela VRÂNCEANU FIREA iar bate câmpii...

Gabriela VRÂNCEANU FIREA, este un fel de Corneliu Vadim TUDOR - CVT cu fustă. Scenariile abracadabrante ale lui Gabriela VRÂNCEANU FIREA le întrec pe cele ale lui CVT. Ultima gogoașă pe care o spune cu gura plină este zvonul cum că Liviu DRAGNEA vizează înființarea a 6 orașe din cele 6 sectoare. Gabriela VRÂNCEANU FIREA nu mai are nevoie de nimeni care s-o compromită. Gabriela VRÂNCEANU FIREA se compromite singură. 
În doi ani de stat la primărie Gabriela VRÂNCEANU FIREA nu a făcut nimic.
În doi ani de stat la primărie Gabriela VRÂNCEANU FIREA doar a intrigărit.
În doi ani de stat la primărie Gabriela VRÂNCEANU FIREA doar s-a văitat.
În doi ani de stat la primărie Gabriela VRÂNCEANU FIREA a dat doar pomeni aiuritoare.
În doi ani de stat la primărie Gabriela VRÂNCEANU FIREA a acuzat numai.
În doi ani de stat la primărie Gabriela VRÂNCEANU FIREA a vista să candideze la prezidențiale.
Sărăcuța de Gabriela VRÂNCEANU FIREA care nu înțelege că ea fără partid nu înseamnă nimic. Partidul a ridicat-o. Partidul a pus-o acolo unde este. Dacă partidul punea un scaun să candideze la funcția de primar general, scaunul câștiga.
Îmi scăzuse interesul să văd programe la televiziunile de știri otvizate în totalitate, căci la câte prostii banale, repetate, dezlânate debitau, chiar nu mă mai interesau. Acum că vine Gabriela VRÂNCEANU FIREA și spune prostii dar frumos ambalate, mult mai colorate, comice, captivante, absurde și imprevizibile, deja televiziunile ce o găzduiesc devin puncte de interes pentru mine, căci suplinesc filmele de comedie burlescă, obosite de trecerea timpului.(10 noiembrie 2018)

No comments:

Post a Comment