Thursday, November 1, 2018

Dorel care se încurcă în propriile ziceri

Rar mi-a fost dat să întâlnesc oameni normali care să se creadă că au minți perfecte, care gândesc totul la superlativ și care cred că dacă au construit o miciună, aceasta reprezintă chintesența existeței lor.
Am cunoscut foarte mulți oameni care se încurcă în noianul minciunilor pe care le debitează pentru că:
- mint mereu;
- nu știu cui, ce minciună au spus;
- îi consideră pe toți niște uituci;
- cred că au darul improvizației pentru a repara nerozia.
Mai zilele trecut am întâlnit un Dorel multiplicat în cel puțin trei indivizi, care dacă aveau un nivel de inteligență IQ mai mare de 30 ar fi avut posibilitatea de a se replia rapid și să obțină totul în favoarea lor.
Toți cei trei cu numele lui Dorel, dar și comportamentul lui Dorel, tipul care face numai boacăne, au apărut pe sticlă și l-au luat pe NU în brațe, fiind forțați ceva mai târziu să se replieze, dar nu să recunoască erorile comise. Ca mediocrii perfecți, dovediți prin ceea ce au făcut la viața lor, aceste perfoane de tip Dorel, tot nu recunosc că au dat-o-n bară, căci niciun mediocru nu are capacitatea de a accepta că greșește, căci ei se cred perfecți, deși sunt mediocri, adică mediocri-perfecți. Urmăresc seară de seară să văd evoluțiile fiecărui Dorel, amgrenat în interacțiunile lui Tudorel TOADER, căruia un deputat care flutura alimente la tribuna Parlamentului, i-a zis de oftică tot Dorel, ceea ce nu l-a impresionat pe Tudorel, căci taman venise de la cheful de socru mare din Ieșii de baștină.

(01 noiembrie 2018)

No comments:

Post a Comment