În cei cinci ani de facultate am servit masa la mai multe cantine ale universității unde am învățat și voi spune că am fost mulțumit de ceea ce am mâncat cantitativ și calitativ, mai ales că aveam regim de student bursier și mâncam pe baza cartelei de student.
Programul cantinelor era unitar. Dimineața cantina se deschidea la ora 6,30 și se închidea la ora 8,00. La prânz cantina de deschidea la ora 12,00 și se închidea la ora 15,00. Seara, cantina se deschidea la ora 18,00 și se închidea la ora 21,00.
Tacâmurile erau din metal de inox care erau preluate la intrarea în cantină pe baza cartelei de masă din care rezulta numele cantinei și existența bonului de masă.
Dejunul consta în ceai sau lapte cu cafea, o bucată de brânză sau de salam , un cub de unt și câteva felii de pâine. Uneori era disponibilă și dulceață sau gem pus pe o farfurioară.
Prânzul era format din trei feluri de mâncare, o ciorbă, un fel principal (musaca, friptură de pasăre sau de porc, tocană, șnițel cu piure, pârjoale cu piure) și o prăjitură.
Cina era formată din două feluri de mâncare (un fel de mâncare cu carne și garnitură, macaroane, cartofi franțuzești, orez cu lapte).
Mâncarea era suficientă, chiar dacă eu eram ceva mai mâncăcios. Nu se oferea supliment. Personalul care pregătea mâncarea era calificat și priceput.
(04 mai 2023)
No comments:
Post a Comment