TARATOR este încadrat în categoria supelor reci în restaurantele din Bulgaria. Prepararea este foarte simplă și trebuie:
- un castravete de seră din supermarket,
- un litru de SANA,
- usturoi,
- mărar.
Se curăță castravetele de coajă și se rade mărunt pe răzătoare.
Se pune într-o oală.
Se toarnă peste el acel litru de SANA.
Se pune mărarul tăiat mărunt.
Se pune usturoiul, pisat foarte bine.
Se amestecă.
Se lasă la rece o jumătate de oră.
- un castravete de seră din supermarket,
- un litru de SANA,
- usturoi,
- mărar.
Se curăță castravetele de coajă și se rade mărunt pe răzătoare.
Se pune într-o oală.
Se toarnă peste el acel litru de SANA.
Se pune mărarul tăiat mărunt.
Se pune usturoiul, pisat foarte bine.
Se amestecă.
Se lasă la rece o jumătate de oră.
Prepararea nu durează mai mult de 15 minute.
În Bulgaria există la pliculeț ingredientele pentru TARATOR.
Se servește pe post de supă rece.
(04 octombrie 2021)
În Bulgaria există la pliculeț ingredientele pentru TARATOR.
Se servește pe post de supă rece.
(04 octombrie 2021)
No comments:
Post a Comment