Cu mulți ani în urmă se tipărea în România o carte numită Pagini galbene, care chiar avea paginile galbene și conținea nume de firme cu adrese și cu obiect de activitate, dispuse în așa fel încât cine avea nevoie de ceva, deschidea cartea, folosea criteriul de regăsire de care avea nevoie și găsea informația dorită. Se zicea că dacă nu te găsești ca firmă, SRL sau SA în Pagini galbene, nu exisști. Era asemeni unei cărți de telefoane, numai că existau și reclame ale firmelor, dar se aflau numere de telefon, adrese și tot ce trebuie.
În ziua de azi există posibilitatea de a dezvolta conținut digital free, cu condiția ca persoana care dorește să facă acest lucru, să-și creeze cont și după aceea să respecte niște reguli. Culturiștii au această posibilitate și conținutul digital trebuie să fie riguros incluzând caracteristici fizice, participări în competiții și fotografii.
După ce a fost definit acest conținut digital, există alte portaluri care conțin liste de culturiști și acolo se va face referire la conținutul digital creat anterior. Se adaugă numele culturistului la lista de nume de culturiști din toată lumea existentă deja și se face legătura cu conținutul digital creat deja. După părerea mea, nu este deloc dificil să se facă așa ceva, căci am văzut că unii culturiști români sunt prezenți în mediul online, dar în compania unor mari culturiști din lume cred că le-ar face bine și cei care doresc să afle ceva despre culturiștii români ar găsi informație furnizată chiar de ei.
Un exemplu de listă este:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_male_professional_bodybuilders
(15 aprilie 2021)
No comments:
Post a Comment