Tuesday, October 13, 2020

Bitcoin Loophole

Vă mai amintiți de jocul piramidal CARITAS?
Vă mai amitiți de FNI care vă veghea somnul, până va lăsat fără o lețcaie?
Să nu credeți că ghidușiile cu monedele virtuale sunt altceva. Moneda virtuală este ceva, iar investirea în monede virtuale este o cu totul altă ciorbă de fasole cu ciolan afumat. Cine are bani mulți, adică milioane sau miliarde de dolari își permite să investească 1.000 de dolari în astfel de operațiuni financiare în care un software inteligent optimizează câștigurile. Atenție! A maximiza nu înseamnă că toată lumea câștigă. A maximiza eficiența înseamnă că unii câștigă, dar nu mult, iar alții pierd, dar, de asemenea, nu mult. Dacă ai o pensie de 400 dolari și vrei să faci tălică pe investitorul lui pește și te bagi în Bitcoin Loophole cu 100 de dolari, dacă vei câștiga 30 de dolari ești boier, dar dacă vei pierde 10 dolar nu-ți cade bine, căci tu pierzi puțin în raport cu unul care a băgat în Bitcoin Loophole 1.000 de dolari, dar pentru tine este mult.
Așa că, dragilor, care vă și vedeți mari investitori, dar trăiți din salariu sau din pensie, nu vă lăcomiți, intrați pe Internet și:
- vedeți evoluția în timp a monedelor virtuale,
- comparați fluctuațiile lor cu fluctuațiile dolarului,
- gândiți-vă că investitori sunt cei cu bani foarte mulți,
- nu vă uitați în gura oricui, chiar dacă tentațiile de câștig sunt enorme.
Este adevărat că un miliardar român v-a deschis ochii cu Bitcoin Loophole, dar nu uitați că el este milioardar și dacă își riscă 1.000 de dolari este ca și cum i-ar bâzâi o muscă pe la ureche, pe când pentru mulți dintre cei ce se visează investitori, aceeași mie de dolari este 0,33% din salariu sau 0,50% din salariu sau pentru ea trebuie să muncească 3 luni fără să mănânce și fără să bea apă.
Pentru unul care are Ț miliarde de dolari și se joacă cu 100.000 de dolari și câștigă uneori 20% nu e mult, dar dacăpierde 30% tot nu a pierdut mult, căci el doar se joacă, miliardele stau bine-mersi fie la păstrare în bănci cu dobândă, fie în investiții sigure și de acolo fac pui banii lui. Pentru unul sărac câștigul îl face să fie  mai imprudent și mai lacom, dar pierderea îl ustură la ficați căci din sărac devine și mai sărac.
Ca la croitorie, măsurați de 10 ori și tăiați (investiți) o dată sau deloc.


(13 octombrie 2020)

No comments:

Post a Comment