Saturday, December 21, 2019

Profitorii Rebolutiei

Se zice ca orice revolutie scoate la suprafata, asemeni apelor involbiurate, numai si numai gunoaiele. Asa a si fost, caci la 22 Decembrie 1989 si dupa aceasta dat se inghesuiau sa apara in fata poporului, acoloin studioul 4, tot felul de indivizi, care mai de care mai gunoaie, fie in dorinta de a profita, fie din dorinta de a se resapa.
Profitorii Revolutiei sunt cei care:
- n-au miscat un deget in timpul Revolutiei, dar s-au ales cu certificat de revolutionar,
- si-au insusit pe nedrept bunuri din ajutoare care nu le erau destinate lor,
- s-au folosit de eveniment pentru a-si spala trecutul mizerabil,
- n numele Revolutiei au facut ceea ce stiau ei cel mai bine, au mintit si au furat,
- s-au cocotat in varfurile puterii, ca fiind autentici revolutionari, dar ei erau doar mincinosi,
- au cautat sa deformeze adevarul doar pentru a avea castiguri personale sau de gasca,
- urla din toti rarunchii ca ei au dorit una si a iesit altceva, desi n-au dorit nimic pentru popor.
Falsii revolutionarisunt peste tot, pe strada, in Parlament, in partide, la televiziuni, in presa, caci nu intamplator se zice: din cat de putini am fost la Revolutie, vai cat de multi am ramas! Societatea romaneasca nu are mecanisme de a scoate la iveala cine este revolutionar autentic si cine a mimat implicarea in Revolutie, cum nu are mecanisme pentru a-i scoate la iveala pe coruptii cei autentici si maiales pentru a recupera macar 10% din tunurile date.
Acum, dupa 30 de ani de la Revolutia din Decembrie, cei care stiu sa traiasca frumos, anuiverseaza acest mare eveniment, cand pentru prima data in istoria noastra o tara intreaga a iesit in strada sa dea jos un regim, lucru care s-a siintamplat. Niciodata in Romania milioane si milioane de cetateni nu au iesit pe strazi sa opuna rezistenta regimului comunist, asa cum s-a intamplat in Decembrie 1989. Trebuie lasate fabulatiile la o parte bazaconiile cu manipularea, cu lovitura de stat sau cu revolta. In 22 Decembrie 1989 a avut loc o revolutie, in care mase largi ale populatiei au dus la schimbarea regimului comunist cu un regim democratic. Masele populare au creat acea presiune care a determinat inlaturarea regimului comunist si nu altceva, caci o structura asa de solida cum a fost statul comunist nu se distruge nici cu barosul, nici cu tancul si nici cu bomba atomica. Se distruge numai prin forta infinita apoporului revolutionar. Punct.



(21 decembrie 2019)

No comments:

Post a Comment