HORECA este un acronim care vine de la HOteluri, REstaurante, CAfenele. Îmi place enorm că acum în vremuri de pandemie această HORECA își plânge de milă și merge cu jalba-n proțap la guvern să ceară tot felul de ajutoare, deși toate guvernele i-au tot ajutat, dar tot degeaba, căci HORECA n-a evoluat cu nimic.
Să aduc în discuție câteva întâmplări ca să se vadă ce înseamnă romanian HORECA.
În Tîrgu Jiu la 4 stele nu mi s-a ridicat gunoiul din cameră 4 zile consecutive.
În Deltă, la Murighiol, camera tot la 4 stele puțea a colset.
La Mamaia în loc de cotlet la grătar mi s-a adus șuncă din aceea cauciucată.
La Mamaia în extrasezon o bere Haineken costa 25 acum 10 ani servită în picioare.
La Arad margarina se servea pe post de unt la micul dejun.
La Bușteni la hotel de 4 stele lenjeria era ruptă și salteaua pătată.
La Saturn la ora 14 nu se dăduse drumul la apă, că nu începuse seria.
În Geoagiu Băi, la hotel de 4 stele pardoseala de la bazinul de înot este o gresie alunecoasă.
În București la hotel de 5 stele deși se făcuse plata, nu mă găseam în baza de date.
Așa că, experiențele de la romanian HORECA îmi arată că nu este vorba de nicio industrie a ospitalității, deși lista sitațiilor bizare nu s-a încheiat, căci de fiecare dată am întâlnit falsuri, comoditate, lipsă de profesionalism și lăcomie duse la extrem.
(13 mai 2020)
No comments:
Post a Comment