Thursday, May 21, 2020

În loc să-i descalifice, le-a dat premiu...

E un concurs aiurea într-o televiziune, ceva cu bucătari. Nu mă uit la așa ceva că mi se pare straniu să vorbești de feluri de mâncare pe care niciun restaurant normal nu le servește. Îmi aduc aminte că la un Mall am tot căutat să mănânc gulașul șefului Ț. După multe insistențe, am reușit. Mai scârbos gulaș ca acela, nu mi s-a întâmplat să servesc. Carnea era pur și simplu împuțită. Deși am plătit mult, l-am lăsat acolo scârbit, gândindu-mă că dacă voi scăpa de o toxiinfecție va fi un miracol. Așa că, atunci când am văzut că un nene dintr-o echipă care greșise desertul a pus totuși niște reziduuri și le-a acoperit cu o mâzgă, am crezut că echipa lui șef Ț va fi sescalificată. Din contră, a fost premiată. Este exact ce se întâmplă în HORECA, unde serviciile sunt foarte slabe, dar toți se împăunează cu laurii unei glorii inexistente.


(21 mai 2020)

No comments:

Post a Comment