HORECA de la turci a ajuns la concluzia că se face mare risipă în regimul de servire all inclusive. În loc să treacă să-i educe pe oameni cum să mânânce pentru a nu mai face risipă la servirea all inclusive, HORECA de la turci, vrea să treacă la servirea a la carte. Este o șmecherie. Prețurile rămân ca la servirea all inclusive, numai că mesele servite a la carte trebuie plătite distinct. Înseamnă creșterea de tarife în numele unui scop nobil, tot așa cum pentru a ocroti natura, nu se mai schimbă prosoapele și nici lenjeria în hotelurile de multe stele, decât la cerere, fără a se scădea din prețul cazării acele economii. HORECA este alcătuită din șmecheri care nu știu cum să-și multiplice profiturile prin nenumcă și găsesc tot felul de așa-zise scopuri nobile, prin care să-i mai ciupească pe clienți, umflându-și profiturile de șmecheri de sunt. Servirea a la carte înseamnă pierdere de timp cu așteptarea comenzilor, dar all inclusive înseamnă limite de diversitate la maniuuri, ceea ce este un mare avantaj pentru bucătari. Servirea a la carte înseamnă ,mâncare congelată pentru a asigura marea diversitate...
(17 august 2025)
(17 august 2025)
No comments:
Post a Comment