- sunt structurate pe categoriile de concurs de la campionate sau de la alte competiții importante,
- dau dreptul de a participa la competiția națională numai primilor clasați de la fiecare categorie,
- au la bază exact aceleași criterii de arbitraj de la campionat și sunt privite ca repetiții, acomodări,
- angrenează participarea cât mai multor sportivi care sunt la începutul carierei de culturist,
- permit creșterea exigenței pregătiriilor la nivel de club pentru culturismul de masă.
De exemplu, pentru categoria Bodybuilding Clasic Seniori +175 cm la zona A rezultatele au fost:
Alexandru ALBULESCU - ACS CHAMPIONS GYM BUCURESTI locul 1
George OSTACHE - ACS ULISE FOCSANI locul 2
George DUMITRU - CS YZO GYM CALARASI locul 2
Andrei UNGUREANU - CS METROREX BUCURESTI locul 4, iar pentru aceeași categorie, dar în cadrul zonei B, rezultatele au fost:
Marius IORDACHE - CS CENTURION SIBIU locul 1
Radu COCAN - CS POSTAVARUL BBBRASOV locul 2
Levente MADARAS - CS RETRO GYM TG.MURES locul 3.
Trebuie văzute rezultatele acestor câștigători de la zonale în cadrul Campionatului Național din același an. Analiza trebuie efectuată pentru toate categoriile de concurenți și pentru perioade mult mai lungi pentru a vedea eficiența exactă a zonalelor în creșterea calității activității de culturism de la noi din țară. Numai că pentru o astfel de analiză este necesară sistematizarea pe un site a tuturor rezultatelor din competiții după un același șablon, adică:
- pe acel site să existe un buton ARHIVA,
- structura arhitei se va face pe ani calendaristici,
- la fiecare an să existe rezultatele de la zonale A, B, C și nu altfel,
- la fiecare an să existe rezultatele de la campionatul național,
- la fiecare an să existe rezultatele de la Cupa României,
- la fiecare an să existe rezultatele de la Tiger classic.
Cine vrea să facă analize sau să identifice date pentru analize să găsească datele, nu să le caute aiurea pe unde nici nu gândești, căci în anul 2018 a descoperi apa caldă este ridicol, nefiresc și penibil.
(07 aprilie 2018)
No comments:
Post a Comment