Un sendviș banal costă 24 de lei. Am căutat să văd care sunt cheltuielile pentru a-l produce și au rezultat următoarele costuri de producție:
- chifla - 1,50 Lei
- brânza ALMETE - 1,00 Lei
- cașcaval feliat - 2,60 Lei
- Cedar feliat - 3,25 Lei
- manopera - 3,00 Lei
- TVA - 2,00 Lei
Prețul de producție este de 11,35 la care adaug TVA și rezultă 13,35 ceea ce rezultă că 10,66 lei include pe lângă taxe și impozite la stat, un profit de peste 8,00 Lei, adică un profit de peste 65% ceea ce mi se pare un pic cam prea mult pentru un biet sendviș.
- chifla - 1,50 Lei
- brânza ALMETE - 1,00 Lei
- cașcaval feliat - 2,60 Lei
- Cedar feliat - 3,25 Lei
- manopera - 3,00 Lei
- TVA - 2,00 Lei
Prețul de producție este de 11,35 la care adaug TVA și rezultă 13,35 ceea ce rezultă că 10,66 lei include pe lângă taxe și impozite la stat, un profit de peste 8,00 Lei, adică un profit de peste 65% ceea ce mi se pare un pic cam prea mult pentru un biet sendviș.
(05 octombrie 2024)
No comments:
Post a Comment