Sunday, November 4, 2018

Constantin LAZĂR cel de azi
Fiecare culturist alege un mod specific de a trăi. 
Unii culturiști intră în competiții de tineri și întrerupt participările la concursuri tot de tineri.
Unii culturiști intră în competiții de tineri și întrerupt participările la concursuri după 45 de ani.
Unii culturiști intră în competiții la maturitate și întrerupt  tot când sunt în mare formă.
Unii culturiști intră în competiții la maturitate și întrerupt  participările chiar după 60 de ani.
Nu este o regulă. Fiecare ia decizia care i se potrivește cel mai bine.
Acum, voi prezenta o galerie cu fotografii a fostului mare campion Constantin LAZĂR despre care am scris pe acest blog  articolele Constantin LAZĂR, un culturist autentic și Galeria foto a campionului la culturism Constantin LAZĂR . El a intrat în competiții la vârsta de 19 ani și a participat la ultimul concurs la vârsta de 38 de ani, vârstă la care foarte mulți culturiști fac acest pas, din motive numai de ei cunoscute, dar care în opinia mea se bazează pe o autoexigență controlată corect. Cei mai mulți dintre culturiști aleg să lucreze în branșă ca antrenori sau ca instructori în sălile de culturism, contribuind la formarea de tineri fie pentru competiții, fie pentru a obține o formă foarte bună din punct de vedere fizic.
Acum, fostul mare campion Constantin LAZĂR lucrează la o sală din București. El antrenează tineri și se antrenează și el, menținându-se într-o formă excelentă, de invidiat.
După ceva ani de la întreruperea participărilor din concursuri Constantin LAZĂR exersează cu succes pozițiile care i-au adus faima.
Culturistul de odinioară se prezintă acum cu o excelentă definire cu o simetrie de zile mari și cu proporții foarte greu de realizat chiar și de culturiștii în mare formă.Și în zona pozițiilor artistice, fostul mare campion excelează.


La sala unde este antrenor personal, Constantin LAZĂR își desfășoară și propriile antrenamente, lucrând alături de cei pe care-i instruiește, practica fiind elementul cheie al calității muncii sale, căci exemplificările concrete sunt cele care duc la practicarea corectă a unui sport de către cei ce aleg să practice culturismul.
Lui Constantin LAZĂR îi place să se relaxeze în aer liber.Cel mai bun mod de a măsura eficiența muncii este acela când Constantin LAZĂR își compară performanța împreună cu mai tinerii săi parteneri de sală.
Se zice că o fotografie face cu mult mai mult decât 1.000 de cuvinte. O demonstrație a antrenorului spune cu mult mai mult decât 10 minute de explicații teoretice, cu descompunerea mișcărilor și cu descrierea mecanicii mușchilor antrenați în fiecare exercițiu, folosind desene abstracte. Constantin LAZĂR când se antrenează, dar și când antrenează, lucrează efectiv, dând alte semnificații muncii lui, pentru a o face mai eficientă, mai interesantă și mai sugestivă.
Din când în când stabilirea cu rigurozitate a stadiului unde se află cu definirea și cu simetria îi dă posibilitatea  lui Constantin LAZĂR să analizeze exigent care sunt pașii de urmat pentru a se menține în cea mai bună formă, stabilind  ce antrenamente trebuie să facă.


Sensibilitatea culturistului Constantin LAZĂR se vede și prin dragostea pe care o arată unui animăluț de care se ocupă cu tenacitate.


În toamna acestui an, cu prilejul competiției Tiger Classic din septembrie,  Constantin LAZĂR a avut ocazia șă-și întâlnească idolul, Este vorba de Dorian YATES, cel care a fost Mr. Olympia de șase ori consecutiv, în perioada 1992 - 1997.


Rezultă că după încheierea activității competiționale, fostul mare culturist Constantin LAZĂR are o viață plină, împletind munca cu antrenamentele și cu multe activități care-l fac să fie un om împlinit.

(03 noiembrie 2018)

No comments:

Post a Comment