Friday, October 5, 2018

365 împotriva României: Laurențiu REBEGA un vorbitor străin de tot și de toate

Laurențiu REBEGA s-a făcut remarcat pe 03 octombrie în Parlamentul European de la Strasbourg prin cuvântul său. Dacă tăcea, filosof rămânea.
Voi spune de la început ca în România în ultimii ani s-au impus decizii politice care au încalcat unele standarde europene în privința statului de drept. Aceste decizii au fost luate însă de către liderul PSD Liviu DRAGNEA, pentru rezolvarea problemelor sale personale și toți cei care-l susțin aici, în tară, știu foarte bine.
Este însă obligatoriu să subliniez în fața Parlamentului European că nu voi fi de acord ca românii să fie pedepsiți pentru ceea ce fac politicienii în țara lor. Și nu, nu trebuie adoptate sancțiuni care vor afecta cetățenii nevinovați ai României care nu au susținut niciodată sforăriile lui Liviu DRAGNEA. Dacă colegii săi din guvernare sunt complici, atunci măsurile trebuie luate contra lor, și nu contra cetățenilor României. Îi invit deci pe colegii social-democrați și ALDE să ia atitudine față de colegii români care susțin demersul liderului lor politic. Să-i criticăm și să-i sancționam pe politicienii vinovați, nu pe cetățenii României! România este o țară pro-europeană.
Mă întreb dacă individul acesta știe cumva ce se petrece în țară, cum se face justiție și că au existat protocoale care au încălcat legile. Rupt de realitate, el crede că automat securitatea ceaușistă a sucombat, că natura românului s-a schimbat de la sine și din doritor de puteri absolute și necontrolabile, românul a și devenit democrat, liber și respectuos. Ca să-mi dea mie lecții de morală procuroarea comunistă Monica MACOVEI este cale lungă, pentru că ea nu este niciun exemplu de moralitate și de conduită civică, având sufletul negru de răutate și fiind caracter destructiv. 
Laurențiu REBEGA a făcut dovada că este superficial, schimbător și neserios. Nu mai pupă el un al doilea mandat, căci slugile sunt doar folosite și nu reutilizate.

(05 octombrie 2018)

No comments:

Post a Comment