Thursday, September 13, 2018

365 împotriva României: George MAIOR omul cu pălăria prea mare

Noi ca popor nu suntem în stare să trăim pe picioarele noastre și de aceea inventăm inamici din cauza cărora nu facem lucruri elementare, tărăgănând sau neluând în considerare criterii de calitate și mai ales că trebuie să muncim. Acum, inamicul ce trebuie anihilat este George MAIOR, căruia i se pun în cârcă:
- protocoalele cu justiția,
- afirmația în legătură cu lobbystul,
- aroganța din comisie,
- trucarea alegerilor din 2009,
ca și cum un singur om ar fi în stare de asemenea grozăvii, folosind metode și puteri paranormale, de care eu nu am avut cunoștință. George MAIOR este in ins ca oricare altul, cu calități și cu defecte, ca oricare altul dintre noi. Cine crede că el este marele rău, chiar are o problemă. El este un ins și atât, care nu are nimic special care să-l scoată în evidență așa cum avea de exemplu RASPUTIN care reușea să hipnotizeze și să supraviețuiască unor condiții absolut vitrege. 
A plecat BĂSESCU, nu s-a întâmplat nimic.
A plecat COLDEA, nu s-a întâmplat nimic.
A plecat KOVESI, nu s-a întâmplat nimic.
Va pleca și MAIOR și nu se va întâmpla nimic.
Altundeva este buba nereușitelor noastre mioritice și anume faptul că nu punem mâna pe muncă și nu facem treburi de calitate, sufocându-ne unii pe alții cu motivări și argumente din care nu facem lucruri extrem de simple de calitate, la termen și pe bani puțini.
Am eu o dovadă incontestabilă din care George MAIOR trebuie să plece: faptul că ziua are 24 de ore este din vina impardonabilă a acestuia, lucru de neiertat.(13 septembrie 2018)

No comments:

Post a Comment