Thursday, August 2, 2018

KiKi Do You Love Me

KiKi Do You Love Me este cu mult maim mult decât un dans, este un fenomen care a cuprins pe toată lumea, mai ales când este vorba de a pune un automobil în mișcare și de a începe dansul pe lângă acesta, automobilul fiind în mișcare și dansatorul ținând isonul.
Omenirea simte la anumite intervale  să trăiască noi senzații. De la gan gam style a fost o pauză și iată că acum în anul 2018 a apărut KiKi Do You Love Me, ceva mai dinamic, mai complex și generator de nenumărate gaguri, căci un automobil în mișcare cu portierea deschisă și un dansator sau o dansatoare aflat și el sau aflată și ea în febra dansului, interacțiunile sunt uneori imprevizibile.
Au apărut situații extrem de hazlii și ele continuă să apară, căci imaginația oamenilor este inepuizabilă. Uneori ies lucruri de 1.000 de ori mai interesante decât cele pe care cineva și le-ar propune să le realizeze.
Iată și câteva adrese interesante:
KiKi Do You Love Me Challenge Dance With BTS
DRAKE - IN MY FEELINGS (Kiki) Dance | Matt Steffanina & Megan Batoon
KiKi Do You Love Me Challenge Dance Compilation
Oricine dorește să facă o emisiune tv interesantă, musai va include și un clip de sun 30 secunde cu acest dans și musai cu imagini extrem de distractive și spumoase prin spontaneitatea și  imprevizibil.

(02 august 2018) 

 

No comments:

Post a Comment