Wednesday, August 1, 2018

365 împotriva României: Tiberiu URDĂRESCU denunțător cu ștampila în buzunar

Nu știu și nici nu vreau să știu cine este Tiberiu URDĂRESCU, insul despre care am auzit că a scris nenumărate denunțuri și că pe baza acelor denunțuri mulți indivizi au avut mari probleme. El s-a dat individul-om de afaceri cu bani, dispus să sponsorizeze mai ăe față, mai pe ascuns pe unii și pe alții, căci aceștia promit marea cu sarea dacă vor ieși învingători.
Natura umană este păcătoasă, căci între promisiune și îndeplinirea ei există o distanță ca de la cer la pământ, mai ales între politicienii care mint și mint și mint, și respectiv, oamenii de afaceri care promit și promit și promit, adică mint și ei.
Tiberiu URDĂRESCU este insul care a promis bani, care a dat bani, dar a și înregistrat convorbiri sau a obținut înscrisuri compromițătoare. De fiecare dată când a fost nevoie, Tiberiu URDĂRESCU a deschis carnețelul cu nume de inși sponsorizați sau de inși înregistrați, a aplicat ștampila gen eroii lui ILF și ai lui PETROV și în loc de angajament, a scris rapid denunțul, completând numele și contextul noului implicat. Pentru a-și apăra pielea și pentru a-și salva banii, Tiberiu URDĂRESCU a făcut multe exerciții interesante, inclusiv determinându-l pe bietul Ludovic ORBAN să se retragă din cursa de la primăria Capitalei. 
L-am trecut aici pe Tiberiu URDĂRESCU nu pentru că a scris denunțuri, ci pentru că a lăsat lumea să creadă că el este un fel de mecena, un sac fără fund cu bani puși în drum și fiecare vine să ia de acolo cât vrea și pentru ce vrea, realitatea fiind alta. L-am inclus aici că el s-a lăsat să fie un instrument facil care să schimbe destinații, nu destine, căci cei ce au apelat la el nu reprezentau idealuri, ci puncte finale de atins în cariere de carton, mânați de lăcomie, ură, arivism, prostie și micime.

(01 august 2018)

No comments:

Post a Comment