Saturday, August 4, 2018

365 împotriva României: Elena BĂSESCU europarlamentar oarecare

Elena BĂSESCU, mezina prezidentului Traian BĂSESCU a realizat la viața ei tot ce și-a dorit ea, dar și tot ce și-au dorit alții, i-au sugerat, ei i-a plăcut și a realizat, spre bucuria tuturor.
Nu vreau să scriu în detaliu despre zicerile agramate ale acestei tinere, nu vreau să spun nici cum căzuse în admirație față de Emil BOC care edita discursuri și avea succesuri. Acestea sunt pe youtube și fac deliciul celor care mai au chef să-și reamintească de această fostă copil teribil în mandatele de prezident pe 10 ani ale lui tăticu.
Mă ocup mai multe de Elena BĂSESCU ca europarlamentar:
- vânat de ziariși,
- arătat de televiziuni,
- fără consilieri,
- ridicol de activ,
- nesemnificativ în alocuțiuni,
- necunoscător de limbi străine,
- decorativ și nesemnificativ.
Nu cred că i-au priit lui Elena BĂSESCU cei patru ani stați la Brussels, căci dacă vedea niște muzee, dacă exersa o limbă străină, cu siguranță acum ar fi apărut pe la televiziuni în compania unor străini conversând fluent, fără opinteli așa cum m-au șocat Crin, nea Nelu și chiar tăticul Trăienel.
Nu-i aduc o vină lui Elena BĂSESCU că n-a făcut prea mare brânză ca europarlamentar, căci nici alții care și-au târât fesele pe acolo nu au făcut. Dar, faptul că la panoplia aiurelilor pe care mezina le-a făcut, a adăugat și această boroboață, ca să nu spun, această glumă proastă.

(04 august 2018)

No comments:

Post a Comment