Saturday, August 4, 2018

365 împotriva României: Dumitru DRAGOMIR tăticul unui fotbal slab

Dumitru DRAGOMIR nu s-a considerat niciodată un om de afaceri de succes. Dumitru DRAGOMIR s-a considerat întotdeauna om de fotbal. Dumitru DRAGOMIR nu a fost niciodată un fotbalist strălucit. Dumitru DRAGOMIR nu a fost niciodată un fotbalist în echipa națională. Dumitru DRAGOMIR nu a fost nici mare arbitru de fotbal solicitat să conducă de la centrul terenului vreo finală europeano sau mondială de cupă. Dumitru DRAGOMIR s-a găsit mereu în jurul fotbalului pe poziții confortabile, care să-l scoată în evidență și care săi dea putere. El a deținut informație. Ca să dovedesc acest lucru, voi reamiti de perioada în care Gică POPESCU dorea să devină președinte FRF și Dumitru DRAGOMIR nu-l dorea acolo. Era la tv în direct Gică POPESCU și a intervenit prin telefon Dumitru DRAGOMIR, care i-a amintit de plata unor taxe și impozite la 1.000.000$. Gică POPESCU a tăcut și câteva zile mai târziu a plătit aproape 500.000$ la stat. Lucrurile s-au precipitat și Gică POPESCU chiar a fost condamnat cu executare la pușcărie în preziua alegerilor. Nu voi fi convins niciodată de către nimeni că Dumitru DRAGOMIR a jucat un rol pozitiv în fotbalul românesc. 
El, Dumitru DRAGOMIR care spunea că are luat niște luciu de apă și a băgat bani grei în el și nu scoate de acolo un leu, nu avea cum să fie mare om de afaceri, dacă acestea erau păguboase.
El, Dumitru DRAGOMIR care era patronul de saloane pentru nunți și hoteluri care aveau un succes mediu dar profiturile nu au cum să fie exorbitante, nu avea cum să se afișeze în public ca om prosper de afaceri. 
Și multe altele. Văd că DNA a făcut dosare submediocre, din varii interese pe care nu stau eu acum să le descifrez, dar sunt sigur că Dumitru DRAGOMIR a făcut lucruri foarte rele pentru fotbalul românesc, pentru că de pe poziția de șef al LPF a admis și a patronat niște moduri foarte sulfuroase de a derula meciuri, iar fotbalul a scăzut calitativ, comerțul cu sclavi fiind în România secolului al XXI-lea o activitate extrem de bănoasă pentru cei care se ocupă de transferul fotbaliștilor. El a tras fotbalul românesc în jos cu 100 de ani, căci neavând un background solid și nefiind un autentic om de fotbal ca PLATINI de exemplu, pe tot ce a pus mâna a stricat. Eu îl bănuiesc de lipsă de cultură în zona fotbalului, căci nu l-am văzut pe Dumitru DRAGOMIR scriind o carte sau articole de specialitate, din care să se adape crema fotbalului. El este deținătorul unor mari secrete și este un om de temut. De aceea cât va trăi Dumitru DRAGOMIR mulți nu vor sufla în front, căci în caz contrar, Dumitru DRAGOMIR i-ar face să piardă milioane de euro și să-și roadă unghiile în sărăcie.
L-am inclus în rândurile celor 365 împotriva României pe Dumitru DRAGOMIR pentru că el este tăticul unui fotbal slab la noi, fotbal care nu a adus nicio mare bucurie românilor, ci numai dureri după dureri și dezamăgiri.


(04 august 2018)

No comments:

Post a Comment