Wednesday, August 1, 2018

365 împotriva României: Dorin COCOȘ face ouă de aur

Nu discut aici despre Dorin COCOȘ bărbatl, care a fost curtat și iubit de multe femei. Este un bărbat de invidiat, prin succesul pe care l-a avut și-l are la femei, mai ales la femeile foarte frumoase.
Nu discut aici nici despre Dorin COCOȘ omul de afaceri, cu un succes foarte mare, la care vin banii de parcă ar fi atrași de un magnet nevăzut.
Nu voi aborda nimic despre acel Dorin COCOȘ care la pârnaie fiind solicita ca prin scutiri medicale să-și îndulească situația, iar după eliberarea condiționată apărea sub baldachin la mare, își refăcea forțele.
Voi discuta doar de faptul că Dorin COCOȘ are un băiat major, pe care l-a amestecat în afacerile lui, dezvoltând premisele ca și el, copilul lui Dorin COCOȘ, să fie tâtât în instanțe și umilit în public. Dacă aș fi apreciat cumva calitățile lui Dorin COCOȘ ca om de afaceri, ca persoană care știe să se poarte în familie, nu am cum să apreciez un Dorin COCOȘ care nu ține seama de consecințele care apar prin acțiunile pe care le-a făcut, implicându-și fiul major în afaceri care au făcut obiectul unor dosare ale DNA.
Gurile rele spun că Dorin COCOȘ a cărat avioane cu bani în Dubai. La români fabulațiile sunt fără margini, căci basmele cu zmei și oameni cu puteri supranaturale sunt agreate de cei ce-și trăiesc copilăria la cote maxime. Nu cred că Dorin COCOȘ avea talente la astfel de dimensiuni încât să umple avioane cu euro sau dolari. El este un om ca toți ceilalți, cu două mâini, cu două picioare, cu doi ochi, cu inteligență care i-a permis să facă o facultate înainte de 1989 și tocmai de aceea cred că nu avea cum să facă minuni. Cred că nici miliardarul George SOROS nu va umple un Boeing 747 cu teancuri de 100$ cu tot ce are el prin bănci. Așa că Dorin COCOȘ cu atât mai puțin. Dar nu asta este problema. Eu l-am inclus pe motive de carențe de calități de părinte, din moment ce el și-a dus fiul prin justiție, ceea ce l-a marcat pe tânăr pe întreaga viață.
(01 august 2018)

No comments:

Post a Comment