Thursday, July 12, 2018

Va merge la Sibiu

Bucureștiul este un oraș rece, neprimitor, infect, cu oameni răutăcioși, invidioși și iscoditori, gata să sfâșie tot ce găsesc în cale, fără cruțare, fără milă și fără regrete. De aceea cred că Laura Codruța KÖVESI nu va rămâne în București, chiar dacă ceea ce i s-a oferit i se potrivește cu mult mai mult decât un post de procuror de într-un orășel de provincie. Laura Codruța KÖVESI este o femeie puternică, dar oricât de puternică ar fi, vânătoarea la care va fi supusă o va stresa așa de tare și o va lăsa fără aer, obosind-o până la epuizare.
Îmi aduc aminte de doamna Carmen IOHANNIS care era pândită la fiecare pas când soțul ei a devenit prezident, după care a fost lăsată în pace, acolo la ea acasă. De câte ori a venit în București cu sarcini legate de reprezentare, tot de atâtea ori a fost tocată mărunt.
Laura Codruța KÖVESI nu este tipul de femeie care să se mahalagească, să ocărască și să înjure, așa cum le place bucureștenilor. Educația ei este de o cu totul altă factură. Spiritul ei de fost sportiv are o cu totul altă structură, de om echilibrat, care-și vede de ce are ea de făcut. Sunt sigur că o vor detanja cohortele de inși cu camere și microfoane zi de zi, fără încetare.
Mai sunt și alte motive din care cred că Laura Codruța KÖVESI va pleca spre Sibiu, unul fiind acela că nu va fi convenabil nimănui să fie tot timpul pe primul plan, când în stat sunt poziții de primă mărime pe care le-ar  eclipsa, ceea ce nu este permis nimănui.


(12 iulie 2018)

No comments:

Post a Comment