Monday, July 9, 2018

Un articol luat de pe contul lui Lupu Florian

Sunt convins că acest articole este chintesența a tot ceea ce înseamnă lupta cu corupția, caracterizată prin efecte directe, vizibile și rapide. De aceea l-am preluat urgent, după care voi cere acceptul autorului său, căci nu vreau să se piardă nimic din prospețimea informației.
O Civilizație străveche, referință pentru epoca moderna. Modelul chinezesc !
În 2 ani China a produs mai mult ciment decât SUA în tot secolul XX.
– Lungimea drumurilor - 4 milioane de kilometri. Sunteți sigur că vă puteți imagina atâtea zerouri?
- 300 de mii de poduri în toată țara, din ele 1000 cu lungime mai mare de 1 km. Până la sfârșitul anului va fi construit un pod din Hong-Kong până în Macao ! 

– Într-un an parcul auto se mărește cu 20 de milioane de automobile, iar în Pekin în general poți merge doar dacă ultima cifră a numărului semnului tău are permis in ziua respectiva.
– În fiecare an se construiesc 100 de aeroporturi.
– Viaducturi gigantice cu lungime a de 150 de km,
- 236 de tuneluri prin care trenul trece cu 250 km/h.
– În 30 de ani, chinezii au mărit piața imobiliară a țării de 8 ori. Apartamentele, în China, se dau gratuit oamenilor muncii.
– Toată această statistică are la bază o singură cifră: din anul 2000 și până în prezent, în China au fost executați 10 mii de funcționari corupti…!!!!

Corupția este declarată crimă de stat, care se pedepsește cu moartea!
Peste europeni a dat pudoarea și nici prin cap nu le trece să reintroducă pedeapsa cu moartea, sancțiune pe care o exersează state deosebit de mult dezvoltate precum Japonia, China și Statele Unite.
(adresa de cont a autorului acestui articole este: https://www.facebook.com/florian.lupu?hc_ref=ARQWGSx2MkqFW3KEK2_c0tYNzAn7Fmy82f6XBLzqopd7jlnc2GCHei9y3uv5XNYpchg&fref=nf
(09 iulie 2018)

No comments:

Post a Comment