Tuesday, July 3, 2018

Despre nerușinare

Nerușinarea este deja un fenomen de masă specific celor care aleargă după senzațional și vor să stoarcă banul din orice. Să mă explic: ieri am văzut pe Antena 3 la toate telejurnalele interviul cu o bătrânică de 70 de ani violată de un recidivist tot într-ale violurilor. Era o mizerie acel interviu mai ales că feneia nu era blurată. Mai mult, erau luate mici interviuri și unor țațe care se văicăreau că nu mai este nimeni în siguranță acolo în satul acela pierdut de lume și rămas în Evul Mediu.
CNA-ul ar trebui să fie un pic mai exigent și să meargă până la închiderea imaginii postului de televiziune nu pentru totdeauna, ci pe intervalul lor de maxină audiență, câteva ore, exact așa cum se face la jocurile de fotbal când se joacă meciuri fără spectatori. Și mai mult, pe acel interval să dea muzică simfonică numai cu sonorul.
Nu știu dacă știriștilor le-ar fi violate mamele, surorile sau nevestele dacă tot așa ar proceda. N-ar strica să fie luate interviuri la ore de maximă audiență, pentru a le arăta că ce lor nu le place, altora nu trebuie să le facă niciodată și în nicio împrejurare.
Concluzia: nerușinarea nu cunoaște nici limite, nici împrejurări și nici ținte.(03 iunie 2018)

No comments:

Post a Comment