Thursday, July 5, 2018

Caracteristicile ceușeilor


Ceaușeii sunt acea categorie de populație născută între 1967 - 1972 dacă se ia în consicerare data în care a fost dat decretul privind stoparea întreruperii de sarcini la femei, de parcă Nicolae CEAUȘESCU ar fi fost un tip profund religios, preponderent catolic. Generația ceaușeilor:
- este numeroară,
- a ajuns la maturitate,
- are mare omogenitate,
- a rescut în superstres,
- reflectă atitudine de cohortă,
- se adaptează rapid,
- a trăit în mari lipsuri,
- are conțiimța deformată,
- a fost lipsită de iubire,
- are indivizi manevrabili,
- e formașă din nedoriți.
Ceaușeii sunt cei care acum ca adulți au un comportament ce trebuie luat în seamă, nefiind nici pe departe tipologia de indivizi care nu și-au găsit rostul pe pământ, din moment ce ei au trebuit încă din prima zi de viață să lupre să supraviețuiască, mamele lor încercând nenumărate modalități de a scăpa de ei, inclusiv ceai de leandru, mersul la babe, eforturi imposibile, medicamente pentru iepe și câte și mai câte, căci lumea la nevoie inventează ce nici prin cap nu trece unui om nestresat. A-i ironiza pe ceaușei sau a-i jigni este eroarea fatală pe care o fac unii politicieni fără creier, unii gazeari tâmpiți, unii sociologi dietanți și mai ales unii care cred că tot ce zboară se mănâncă. Ceaușeii au acum în jur de 40 de ani. Exodul populației românești se produce cam de 10 ani, ceea ce înseamnă că ei sunt cei care au plecat în masă și nu puștime de sub 18 ani sau bătrâni decreăiți trecuți de 50 de ani, care bat câmpii prin presă și la Tv cum că acești ceaușei fac și dreg nasoale. Ei fac nasoale doar prin faptul că au plecat să munecască bine, pe bani mulți, lăsând aici pe cei lipsiți de curaj,
pe șmecheri și pe cei care nu știu ce au de făcut, drept care se și vede că fix de 10 ani țara nu progresează niciun milimetru. Ei nu au plecat singuri, ci cu cățel și purcel și mulți dintre ei nici nu au intenție să se mai întoarcă vreodată aici.  Nici nu au ce căuta aici, căci de sărăcie au plecat și în niciun caz nu-și doresc să se întoarcă tot la sărăcie. Absența acestei generații este o calamitate pentru țară, este cu mult mai rea decât absența  generației de militari din Germania de după 1945, pieriți în cel de al II război mondial. Măcar atunci nemții au avut inteligența de a-i utiliza pe bătrânii lor ca să suplinească absența maturilor, în timp ce românii în micimea lor își decimează bătrânii prin ură, foamete, mizerie, marginalizare și genocid unanim acceptat, ca formă de luptă pentru prosperitate prin reducerea numitorului fracției. Nu trebuie subestimată generația ceaușeilor, căci ea este cea care la un moment dat va da pensii sau nu va da pensii, va alimenta bugetul sau nu-l va alimenta. Totul depinde cât mai rămân în țară.

(05 iulie 2018)

No comments:

Post a Comment