Tuesday, July 31, 2018

Augustin DUMITRESCU, un culturist de drum lung

Culturistul Augustin DUMITRESCU este născut 2 martie 1957.
Este născut în zodia pești.
Cei născuți în acestă zodie sunt caracterizați prin rogoare în tot ceea ce fac. Înainte de a porni la drum, eiîți clarifică toate aspectele și stabilesc cu exactitate de ceasornic pașii de urmat. Sunt foarte meticuloși și disciplinați, ceea ce le asigură tot confortul pe care orice economie de timp pe care o obțin le permite să facă altceva dintre lucrurile pe care și-au propus să le finalizeze. Au înclinație să ducă lucrurile până la capăt și nu sar de la una la alta. Peștii au dorința de a fi cei mai buni și luptă pentru a demonstra că într-adevăr sunt cei mai buni. Le reușește acest lucru pentru că ei știu să muncească eficient și știu să-și termine munca exact la momentul potrivit, nici mai devreme și nici mai târziu, iar cei care îi analizează îi percep în acest fel ca fiind niște persoane speciale de înaltă performanță. Și în săritura în înălțime dacă maximul de pregătire este atins cu o săptămână înainte de concurs sau cu două săptămâni după, degeaba. Peștii care practicanți ai  culturismului au știința de a atige maximul chiar în ziua de concurs, nici o zi înainte și nici o zi după.
Este absolvent al IEFS București.
Palmares:
1986, Campionatul Național de Culturism, categoria 80 kg, șocul 3.
1989, Campionatul de Culturism Juniori Masters, categoria 80 kg, șocul 3.
2004, Campionatul de Culturism Juniori Masters, categoria +80 kg, locul 5.
Acum trăiește în Rm Vâlcea și este profesor și antrenor de fitness-culturism la S.C.M. Rm. Vâlcea. Acum, după o lungă activitate competițională, culturistul Augustin DUMITRESCU se prezintă într-o formă excelentă, ceea ce înseamnă că fundamentele puse de-a lungul anilor au fost solide, bazate pe o alimentație sănătoasă și pe antrenamente făcute științific, după reguli precise și fără niciun fel de abatere de la planul stabilit. Numai o voință exemplară și o disciplină izvorâtă dintr-un caracter puternic, i-au permis lui Augustin DUMITRESCU ca în competițiile de masters să fie un concurent puternic și să aibă poziții pe podiumurile învingătorilor. Principiile sale de antrenament sunr foarte clare. În zona recuperării fizice antrenorul Augustin DUMITRESCU are rezultate spectaculoase.
El spune că Seneca arată că omul nu moare, ci se omoară, ceea ce vine să sublinieze că totul depinde de fiecare dintre noi ca să trăim mult și bine sau să ne scurtăm viața prin excese și excentricități.

(31 iulie 2018)

Acest articol va fi completat pe măsură ce voi avea informațiile necesare legate de:
- palmares
- date biometrice
- motto
- sfaturi pentru culturiști
- antrenamente
- certificări, diplome

No comments:

Post a Comment