Sunday, July 22, 2018

365 împotriva României: Mihai TUDOSE ca dezamăgire dilatată

Era un film: N-a dansat decât o vară. Mă refer la el doar din motivul că Mihai TUDOSE a fost premier nu mai mult de 6 luni, plecând cu coada-ntre picioare,e xact pe motivele prin care Sorin GRINDEANU a trebui să plece, adică lentoare în executarea programului guvernamental.
Când era premier, Mihai TUDOSE era invitat la televiziuni. Când îl auzeai vorbind credeai că sare de pe scaun și pleacă să facă exact ceea ce a zis, că la el totul era planificat la milimetru. În realitate Mihai TUDOSE doar vorbea. Că de făcut nu făcea ceea ce era pe graful GANTT din  programul de guvernare, elaborat la nivel de detaliu, pe zile, luni și trimestru. Toate stagnările au dus la înlocuirea sa. Noroc că Mihai TUDOSE a fost un om decent, de partid și a demisionat, s-a format noul guvern și să sperăm că noul guvern va face ce trebuie.
L-am inclus și pe Mihai TUDOSE în lista celor 365 că acesta a oprit în loc evoluția țării cu cel puțin 3 luni. Unii au făcut glume pe seama încruntatului Mihai TUDOSE că el a publicat, că prefața a fost făcută de un personaj din serviciile secrete, că și că și că. Pe mine nu m-a interesat decât un parametru: autostrăzile. Și la Mihai TUDOSE acest parametru era zero, căci el nu a pornit cap-coadă nicio autostradă. Mai mult, Mihai TUDOSE și-a pus în cap cel puțin 3 femei. regula este: să nu te pui de regulă cu o femeie, să nu te pui niciodată cu mai mult de două femei. Asta înseamnă că cel ce se pune cu o femeie, pierde, vai steaua lui... Mihai TUDOSE nu era la vârsta în care să nu știe această chestie și trebuia să facă și pe dracu-n patru să evite intrarea în coliziune cu trei femei care știu cu mult mai mult de 2+2=4. A crezut el nu știu ce, dar a pierdut iremediabil. Pentru mine Mihai TUDOSE este o mare dezamăgire. Știam că bărbații înalți sunt hotărâți, eficienți și vornesc puțin, dar calcă apăsat. N-a fost așa. De aceea Mihai TUDOSE este marea dezamăgire dilatată.(22 iulie 2018)

No comments:

Post a Comment