Thursday, July 19, 2018

365 împotriva României: Elena UDREA, cea care m-a jugnit îngrozitor

Despre Elena UDREA am tot scris, dar nu aveam cum s-o ocolesc pe acesta pentru cât rău a făcut țării, deși intențiile ei nu au fost dintre cele mai nasoale. Eroarea vieții ei a fost că nu a avut capacitatea de a-și pune alături, adică de a se înconjura de persoane extrem de eficiente, competente și mai ales oneste. S-a înconjurat de:
- mediocrii,
- lingăi, 
- ineficienți,
- necreativi,
- lacomi,
- preșuri,
- invidioși,
- dubioși,
- hoți,
- superficiali,
- subiectivi,
- tâmpiți.
Numai așa se explică de ce a început multe obiective și nu a terminat nimic. Numai așa se explică puhoiul de proiecte fără sens, cum ar fi acele oficii de informare turistică în zone comunale, fără niciun obiectiv turistic. Numai așa se explică apariția terenurilor de fotbal în pantă și a bazinelor de înot nefuncționale. Numai așa se explică apariția telegondolelor care duc niciunde. Elena UDREA este femeia care plătește acum toate polițele, deși nu numai ea este autoarea situației catastrofale în care a ajuns întreaga economie la momentul ei de apogeu. Să ai 4 miliarde de euro în buzunar și să vezi când te uiți în urmă că nu se vede nimic, este cu adevărat o mare cotraperformanță, care ne-a tras ani mulți înapoi, căci Elena UDREA a avut griujă de imaginea ei prin postaci și prin mituirea televiziunilor care o arătau ba dând cu popul, ba făcând sarmale, ba croșetând. 
Acum sunt multe de spus, dar ceea ce este nasol este că doar Elena UDREA este arătată cu degetul. Eu o văd pe ea ca făcând parte din cei ce au făcut rău țării, dar nu este singura care a acționat în acel sens nefericit. Eu i-am identificat cine sunt și mă voi ocupa de ei, dar justiția trebuie să-i ia la puricat, ceea ce nu o prea văd făcând prea repede.

(19 iulie 2018)

No comments:

Post a Comment