Sunday, July 22, 2018

365 împotriva României: Ana Maria TOPOLICEANU distribuitoarea de cașcaval

Ana Maria TOPOLICEANU a apărut în pozele cu Elena UDREA de la Paris și nimic nu anunța furtuna ce avea să se abată peste cele femei aflate la distracție. Se zice că cine se aseamănă se adună și chiar așa și este. Aceste doamne care se asemănau prin plăcerea de:
- a fi admirate,
- a fi în centrul atenției,
- a ocupa funcții importante,
- a se purta elegant,
- a cheltui bănet adevărat,
- a avea slugi peste tot,
- a arăta câtă putere au,
au făcut ele ce au făcut de au ajuns în loc răcoros, dar fără verdeață și fără liniște, exact cum nici în visele lor cele mai negre nu-și imaginau să ajungă.
Ana Maria TOPOLICEANU de pe poziția ei de barosan la Compania Națională de Investiții a făcut cele mai teribile  chestii dintre care:
- schimbările de poziții în liste de așteptare,
- acceptarea de supraevaluări,
- formarea unor abonați permanenți,
reprezintă cele ce i se reproșează căci a denaturat un proces care se dorea a fi de îndreptare a abuzurilor pe care statul comunist le-a făcut prin naționalizările de tot felul. Prin patronarea tuturor neregulilor și abuzurilor, Ana Maria TOPOLICEANU a tras înapoi procesul acela sfânt de îndreptarea marilor nedreptăți, comițând ea unele și mai mari, căci mulți dintre năpăstuți au și murit între timp cu dreptatea în brațe, dar neluați în seamă de o echipă pusă pe faptre mari, înțelegând prin fapte mari escrocherii de tot felul și abuzuri și mai mari decât cele făcute de comuniști.
Acolo au fost mulți implicați, dar Ana Maria TOPOLICEANU plătește oalele sparte, căci telefoanele scurte și indicațiile pe sub masă nu se pun, iar roboțelul ce execută ceea ce i se cere de cei care l-au pus acolo, este singurul care apare în față, deși sistemul are cu mult mai mulți sforari, numai că firele lui nu sunt văzute. Este exact ca la teatrul de marionete. Păpușarii nu se văd, iar sârmele nu mai sunt sârme, ci sunt bare subțiri și transparente din plastic. Copiii văd numai păpușile și ei cred că sunt vii. Ei aplaudă nu păpușarii care sunt sufletul spectacolului, ci păpușile care sunt de fapt pânză și carton. Așa și cu Ana Maria TOPOLICEANU. Dacă s-ar vedea păpușarii, ne-am minuna. Ei, cu puterile lor, cerând o cotă parte de cel puțin 10% și-au exercitat influența și biata Ana Maria TOPOLICEANU  aexecutat, a semnat și e bună de plată, deși banii i-au încasat cu totul alții. Mă și aștept ca unii să vină cu basculantele de lingouri să-și plătească cauțiunile pentru mizeriile făcute poporului român în anii cei mai negrii de istorie modernă ai României.
este o eroare să creadă cineva că Ana Maria TOPOLICEANU nu are corespondent în perioada interbelică sau în epoca fanariotă sau pe vremea lui Mircea cel Bătrân. Este o eroare și mai amre să se creadă că undeva la vreo dregătorie nu există o altă Ana Maria TOPOLICEANU care face ghidușii și mai mari. Adevărata Ana Maria TOPOLICEANU a făcut doar erori mici de management, că nu a spus NU când trebuia, în chestii mărunte care au declanșat avalanșă după avalanșă după aceea.


(22 iulie 2018)

No comments:

Post a Comment