Thursday, July 19, 2018

365 împotriva României: Adriean VIDEANU de la varză spre marmură

În legătură cu Adriean VIDEANU nu-mi aduc aminte decât că este un mare mincinos. El nu era în țară, în țară ningea și el zicea că se plimbă prin București și coordonează activitatea de dezăpezire.
Nu vreau să zic nimic despre promisiunile lui electorale mincinoase. Nu vreau să zic nimic de inactivitatea lui de primar. Nu vreau să zic nimic despre faptul că ne aburea despre cum el a trecut de la vânzarea verzei în târg la producerea și comercializarea de marmură, ca om de afaceri prosper.
El a fost un pion important în alegerile din 2009, căci invitația către Viorică să citească împreună de pe un panou imens estimările. El a mai făcut și niște ironii mediocre despre furtul unor vorbe. Este de lăudat faptul că acest Adriean VIDEANU a trecut pe planul al ț-elea și așteaptă să treacă furtuna, exact cum face și radu BERCEANU. El a avut puterea să tacă, să tacă , să tacă și să nu se dea în bărci. El pozează în manager eficient, în om de afaceri. Aș fi crezut că are oarece talente dacă afacerile lui ar fi de peste 80% cu alții privați ca el, dar în realitate, afacerile lui de borduri este cu primăriile, deci cu staul. Eu aș fi cumpărat niște marmură de la Videanu, dar nu-mi fac cavou și mie nu-mi place să am marmură prin holuri sau prin baie. Deci pe mine Adriean VIDEANU m-a pierdut de client, pre neșansa mea de om sărac trăitor într-un apartament de bloc.
Și Adriean VIDEANU este un personaj cu rol nasol în dezvoltarea țării, căci și capitala țării este parte a țării și rămânerea ei în urmă, are rolul de a ține țara pe loc sau și mai trist, de a o trage înapoi. Centrul vechi al orașului a bătut pasul pe rol 4 ani ceea ce era rău, rău de tot. El avea un manager despre care nu am a spune lucruri speciale, căci nimic nu am văzut.


(19 iulie 2018)

No comments:

Post a Comment