Friday, July 27, 2018

365 împotriva României: Adrian SEVERIN dictatura și compoziția apei

Adrian SEVERIN este unul dintre inșii despre care spun că i-a lipsit creierul, fiind ușor de dus de nas, căci altfel nu-mi explic cum a căzut în plasa un or jurnaliști care încercau ceva legat de o chestie numită lobby, dar de fapt era o mită mascată.
Am reținut despre Adrian SEVERIN acuza dictatorul pentru faptul că apa are formula  H2O, căci fără acesta, cu siguranță apa ar fi avut o altă formulă, o cu totul altă formulă. Bazaconia mi s-a părut de maximă excentricitate. Totuși, Adrian SEVERIN a mai venit în vremea când era ministru de externe de o chesti numită lista cu spioni, care n-a fost scoasă niciodată la lumină.
Totuși, faptul că Adrian SEVERIN a intrat la pușcărie pentru sume de-a dreptul penibile în comparație cu cauțiunile plătite de unii care mișună liberi și acum. L-am inclus pe Adrian SEVERIN în lista aceasta pentru că acum pare de-a dreptul misterios și face pe înțeleptul, zicând tot felul de cugetări, pe care le consider neinteresante, din moment ce vin tocmai de la un personaj care nu s-a remarcat prin fapte de vitejie, de arme, ca să mă exprim mai plastic.


(27 iulie 2018)

No comments:

Post a Comment