Monday, June 18, 2018

Vlad NISTOR, invitatul lui Mihai GÂDEA

Am scris despre Vlad NISTOR așa de târziu din simplul motiv că trebuia să mă gândesc ce să scriu despre acesta. El este liberal. Este din zodia leului, fiind născut în 25 iulie 1954. Știu ce înseamnă să fii leu și ce povară au leii în acestă lume. Vlad NISTOR este profesor universitar la Universitatea din București și deci este doctor în istorie.El a ocupat și demnități în timpul lui Emil CONSTANTINESCU. A fost și parlamentar.
În emisiunea lui Mihai GÂDEA am văzut un Vlad NISTOR degajat, sigur pe el și foarte calm care are vorbele la el.
Mi-a plăcut la Vlad NISTOR faptul că acesta nu ocolește răspunsurile, chiar dacă întrebările primite erau extrem de incomode. Așa cum stau lucrurile, Vlad NISTOR nu au o viață prea ușoară din moment ce la partid apar foarte multe noutăți mai puțin agreate de mulți dintre interocutorii lui Mihai GÂDEA, noutăți care generează comentarii extrem de nuanțate și tonalități ceva mai bruște.
Profesorul Vlad NISTOR prin distincția culturii sale are câmpul larg de manifestare și știe să ofere exact ceea trebuia ca soluție corectă și completă. Eu am aprecieri pentru acest intelectual profesionist adevărat, intrat în politică de pe o poziție foarte bună profesională așa, fără a avea nevoie de favoruri pe care politica i le-ar fi oferit.


(18 iunie 2018)

No comments:

Post a Comment