Tuesday, June 19, 2018

Sorin ROȘCA STĂNESCU, invitatul lui Mihai GÂDEA

Admirator și susținător cândva al lui Traian BĂSESCU, jurnalistul Sorin ROȘCA STĂNESCU a cunoscut pe propria-i piele ce înseamnă neprietenia cu acesta, fostul prezident fiind deținătorul tuturor cheilor specifice celor mai rafinate modalități de a-l reduce la tăcere pe orice personaj vocal, incomod și incisiv. Nu vreau să mă apuc să înșir aici zicerile lui Sorin ROȘCA STĂNESCU la adresa fostului său idol, admirat și om al providenței. Invitat de nenumărate ori la emisiunea SINTEZA ZILEI a lui Mihai GÂDEA, jurnalistul Sorin ROȘCA STĂNESCU îmi oferă prilejul de a auzi pe un tip ferm, cu voce extrem de bine definită, cu un timbru special, care este în stare cu mare ușurință să tune și să fulgere, fără a se mai opri cu una cu două. El are discursul foarte bine structurat. Se vede că este un om de presă, cu lecturi variate, pentru că are un vocabular foarte bogat. Nu sunt adeptul său, pentru că mie nu mi-au plăcut niciodată băsiștii, cum nu mi-au plăcut nici cei care au trecut în extrema cealaltă, la anti-băsism. Când urăști pe cineva, parcă Dumnezeu îți întunecă mintea și spui și lucruri ceva mai mult exagerate, aproape incredibil de colorate. Sorin ROȘCA STĂNESCU nu a ajuns chiar acolo, dar este solicitat la Mihai GÂDEA bănuiesc nu pentru cine este el Sorin ROȘCA STĂNESCU, ci pentru antibăsistul din el, căci Mihai GÂDEA este antibăsist până în adâncul măruntaielor sale.
În momentul de față, având unele consecințe din punct de vedere juridic  cu sistemul creat de BĂSESCU, Sorin ROȘCA STĂNESCU, are o poziție tranșantă în legătură cu securitatea cea nouă, dar și cu o anumită parte a justiției, cea care s-a lăsat dominată de protocoale și subordonare. El este extrem de vehement și construiește arționamente dintre cele mai variate și mai fanteziste, găsind argumente pentru a le susține, deși în abordările sale mulți dintre interlocutori intervin agresiv și-și suprapun vocea peste a lui Sorin ROȘCA STĂNESCU, fără prea mult succes.
Sorin ROȘCA STĂNESCU este invitatul lui Mihai GÂDEA la unele dintre emisiunile acestuia cu mult interes, pentru că are talent, cultură și verb.(19 iunie 2018)

No comments:

Post a Comment