Sunday, June 17, 2018

Răzvan IONESCU, invitatul lui Mihai GÂDEA

Răzvan IONESCU este cel care a declanșat tărășenia cu pixelul albastru din vrelea lui SOV și a lui Dinu PATRICIU. Dacă știau și ei o țâră de management politic, ar fi făcut schema cu dinamica informației și ar fi văzut că momentul optim era cu totul altul pentru a lansa în târg bomba. Să zicem că dacă era detonată în ultima zi de campanie a lui Traian BĂSESCU, acesta năuc nu ar mai fi avut nicio șansă. Așa, alegând momentul cel mai prost posibil, de la bâlbâială, BĂSESCU a trecut la atac, inclusiv băgându-l în luptă pe chimistul căruia îi sufla la ureche o fătucă ce să vorbească, pentru a nu se face de cacao că era străin de tot și de toate.
Acum el, Răzvan IONESCU, este invitatul lui Mihai GÂDEA din când în când între două avioane. Mie îmi place de ins, dar sub masca unei inocențe studiate, se ascunde un mic diavol, devorator de orgolii și de lipsă de înțelepciune. Pare un educat și un delicat, dar este în realitate un casap de politicieni neduși la biserică, orientați spre chestii pur personale sau de grup neinclus în morală.
Deși are emisiune proprie la Antena 3,Răzvan IONESCU este invitatul lui Mihai GÂDEA din când în când și are rolul de a-i tortura necruțător pe politicienii cu musca pe căciulă.


(17 iunie 2018)

No comments:

Post a Comment