Saturday, June 16, 2018

Pavel ABRAHAM, invitatul lui Mihai GÂDEA

Dacă ar exista undeva într-o arhivă și s-ar relua explicațiile lui Pavel ABRAHAM cum își plătea el ratele la BANCOREX, lumea și-ar da seama că acesta are motive foarte serioase pentru a nu fi de acord cu Traian BĂSESCU și de a-l ocărî pe acesta în direct și la ore de mare audiență.
A fost o surpriză pentru mine să văd în Cluj cabinet de avocatură cu numele Pavel ABRAHAM, pentru că am avut tot timpul impresia că el este bucureștean și numai în București îți desfășoară activitatea.
De vreo câțiva ani Pavel ABRAHAM este prezent în emisiunile lui Mihai GÂDEA și are intervenții extrem de spectaculoase, chiar categorice. Soluțiile pe care le oferă problemelor ridicate în emisiune sunt directe, la obiect și argumentate. Nu întotdeauna am fost de acord cu ce zice Pavel ABRAHAM, dar tonalitatea și fermitatea vocii sale îl recomandă ca pe omul care nu numai stă la bară în sala de judecată, ci pe omul care se implică în viața cetății. El a fost șeful Ăoliției Române, a fost și șeful Agenției Antidrog, de la ultima i se trage supărarea pe fostul prezident.
Acum de când este în discuție tărășenia cu revocarea, Pavel ABRAHAM este foarte vehement și vine cu argumente puternice, dar le îndulcește zicând că el este prea neînsemnat să dea sfaturi prezidentului, dar...
Faptul că l-a ridiculizat pe un politician care l-a făcut milițian, mi s-a părut interesant și a arătat că știe să reacționeze spontan și să-l pună la punct pe respectivul, care a rămas fără replică.


(16 iunie 2018)

No comments:

Post a Comment