Saturday, June 16, 2018

Invitații lui Mihai GÂDEA în emisiune


Mihai GÂDEA are o semisiune de seară spre miezul nopții la postul de televiziune intitutală SINTEZA ZILEI, considerată de unii ca fiind foarte populară, iar indicatorii de audiență chiar dovedesc acest lucru. Mi-am propus să analizez caracteristicile invitaților lui, pentru a avea o explicație rezonabilă a acestui fenomen, pentru că emisiunea SINTEZA ZILEI nu mai este o emisiune, ci este un fenomen, După ce voi încheia înșiruirea invitaților lui Mihai GÂDEA, voi enumera și un rezumat al caracyeristicilor acestora,căci valoarea emisiunii o dă moderatorul, dar mai ales calitatea invitaților. Spații de emisiune au foarte mulți moderatori la Antena 3, la Realitatea Tv, la România Tv, la B1 Tv și la DIGI 24, dar ratingul acestora este cu mult sub ceea ce dă SINTEZA ZILEI, căci Mihai GÂDEA știe care este publicul țintă cel mai numeros care are nevoie de o anumită informație și el împreună cu invitații lui oferă exact ceea ce acel grup țintă dorește să audă și să vadă. Simplu ca bună ziua. El ține cât de cât echilibrul între putere și opoziție, uneori reușind iritarea unora de la vârful puterii, drept care a primit represalii dintre cele mai dure, mai ales cea cu locația.
La el în emisiuni s-au perindat cam toți premierii, cam toți președinții sau viitori președinți, dar cu o excepție, șefi de partide, miniștri, parlamentari, oameni de cultură, mari sportivii, cetățeni obișnuiți, dar și eroi ai zilei.
Tocmai de aceea merită o analiză acestă emisiune și ceea ce se petrece acolo, pentru a avea o imagine clară despre cum stau lucrurile atunci când cineva știe instinctiv ce înseamnă management politic și nu numai că știe teoretic, dar și-l aplică în practica de zi cu zi.
Dacă analizăm cine sunt invitații lui Mihai GÂDEA în emisiune vom avea și explicația audienței emisiunii SINTEZA ZILEI, devenită un adevărat fenomen media.Unii iubesc antena 3, alții detestă Antena 3. Unii îl adoră pe Mihai GÂDEA, alții îl urăsc pe Mihai GÂDEA. Așa este și în viața de toate zilele. Unii iubesc, alții urăsc. Nu este nimic nou sub soare.
(16 iunie 2018)

No comments:

Post a Comment