Thursday, June 14, 2018

Harța divelor

Gabriela VRÂNCEANU FIREA este o divă în politică, fiind primar general al Capitalei aleasă de poporul bucureștean cu majoritate de voturi.
Angela GHEORGHIU este diva care a cucerit scenele lumii.
Când lucrurile se amestecă, rezultatele nu sunt dintre cele mai bune. Diva Angela GHEORGHIU a scris ceva pe blogul său legat de o cheie a orașului București și despre ceea ce s-a întâmplat pe Arena Națională la primirea Simonei HALEP, ceea ce a deranjat-o pe diva Gabriela VRÂNCEANU FIREA și a dat un comunicat. Diva Angela GHEORGHIU a dat lămuriri cum că ce este arătat în comunicat nu este adevărat. Este eronat să se creadă că primarul general al unei metropole de 1.883.425 locuitori, votat în 2016 mai are nevoie de transfer de notorietate prin afișarea cu personalități importante din lumea culturală, științifică, politică sau sportivă.
Soprana Angela GHEORGHIU  a declinat invitația din decembrie 2017, punct. Nu se dau explicații căci nu-și găsesc rostul. 
Artiștii nu au ce căuta în politică, decât dacă își declară disidența pentru a deveni eroi peste ani. Orice altă abordare produce efecte dintre cele mai nefericite. Artiștii care se dau cu puterea își pierd credibilitatea, iar cei care se dau cu opoziția sunt huliți de majoritatea vremelnică. E rău în ambele cazuri. Și mai rău este de artiștii care se dau cu extremiștii. A se vedea ce s-a întâmplat cu cei care s-au înrolat în mișcarea legionară și pe care comuniștii i-au decimat.
Harța divelor face deliciul presei de tip tabloid, ajunge până la paroxism de cele mai multe ori, dar se stinge mai repede decât focul de paie.
(14 iunie 2018)

No comments:

Post a Comment