Tuesday, June 19, 2018

Dan VÎLCEANU, invitatul lui Mihai GÂDEA

Despre V nu știu prea multe. El a apărut în peisaj ca om de partid care răspunde la comenzi. Lipsit de experiența platourilor de televiziune, Dan VÎLCEANU s-a remarcat prin multe stângăcii și ezitări nepermise unui politician care a ajuns în parlament. El nu are studii juridice. A parcurs toate stadiile prevăzute la Universitatea de Vest, FEAA cu licență, masterat și biensuru și un doctorat finalizat la 39 de ani, provenind din PDL, acum este PNL-ist. 
Acum de când s-a obișnuit și el cu platourile televiziunilor și este curtat de acestea, dar mai ales din faptul că partidului îi convine să aibe o astfel de prezență în platouri, este lăsat să apară pe sticlă.
Apreciez la el când spune că nu are studii juridice. Dar nu apreciez că sare de la una la alta fără a da răspunsuri deși niște răi din platou îl presează să răspundă prin da sau nu. El rezistă. Îmi aduce aminte de acel fixativ de la SCHWARZKOPF în care se zice în reclamă că tot rezistă și rezistă și rezistă.
Dacă Dan VÎLCEANU ar avea un consilier de imagine și niște antrenori buni, cu siguranță rezultatele sale ar fi cu mult mai bune decât acum. Acum are un aer provincial, exact așa cum îl aveam eu în 1994 când am ajuns la Belort la ENIBE în Franța, deși aveam țăale foarte bune pe care dădusem o groază de bani. Fără un designer ești pierdut.

(19 iunie 2018)

No comments:

Post a Comment