Wednesday, June 20, 2018

Adrian ȚUȚUIANU, invitatul lui Mihai GÂDEA

Ca orice PSD-ist, Adrian ȚUȚUIANU mai trece din când în când pe la DNA, dar nu i se flutură cătușele ca lui Liviu DRAGNEA. Aparițiile la televizor la emisiunea lui Mihai GÂDEA, ne arată un Adrian ȚUȚUIANU:
- așezat,
- stăpân pe el,
- echilibrat,
- decent,
- econom la vorbă,
- serios, fără glumițe,
- cu verb,
- agreabil.
Adrian ȚUȚUIANU nu face excese, nu se aruncă în polemici și când are ceva de spus o spune direct, fără ocolișuri, dar în același timp, fără a face gafe lansându-se în polemici cu cine nu trebuie sau în fața căruia nu ar face față. Adrian ȚUȚUIANU a deținut o funcție într-o comisie ceva cu SRI și l-a eclipsat pe predecesorul său prin pozițiile lui ferme și prin transparență, având un management performant, dar a și găsit în SRI parteneri de dialog valoroși, speciali și deschiși.
Adrian ȚUȚUIANU este invitat la Mihai GÂDEA în emisiuni pentru că este implicat în politica de vârf a PSD și nu numai. El știe lucruri interesante. Mulți știu lucruri interesante. Unii nu le spun că nu sunt în stare. Adrian ȚUȚUIANU știe să spună ce are de spus, cu cuvinte puține, clar și concis. Am înțeles că este de formație juridică, pentru că folosește o terminolgie pe care a înțeles-o. Este avocat și doctor ca orice politican care se respectă. Dacă ar avea și el un consilier, l-am vedea pe Adrian ȚUȚUIANU și cu alte țoale că m-am cam plictisit de costumele și cravatele lui cele monotone, șterse și banale. Despre tunsoare nu zic nimic că-l aranjează așa cum este acum.

(20 iunie 2018)

No comments:

Post a Comment