Wednesday, November 8, 2017

Cinci sfaturi pentru PSD

Având în vedere că din anul 2.000 PSD nu a mai cîștigat alegeri prezidențiale, că în anul 2019 sunt alegerile pentru președinte, PSD trebuie să ia urgent niște măsuri pentru a-și crește cât de cât șansele în acele alegeri, nu neapărat că le va câștiga, dar măcar scorul să nu le fie dezastruos.
Sfatul 1: să-și retragă din rândurile opoziției toți agenții de influență pentru a nu le mai face atâta propagandă și servicii, căci succesele zdrobitoare în politicile salariale le vor eroda poziția ca partid.
Sfatul 2: să facă și greșeli reale așa fel încât să nu mai pară victime, ci să fie victime încătușate pe ecranele televizoarelor, căci victimizarea se va întoarce împotriva lor.
Sfatul 3: să-l repună pe Victor PONTA în funcția de președinte căci el este perdant di demisionar de profesie și societatea este obișnuită cu așa ceva, rutina aducând voturi din inerție și compătimire.
Sfatul 4: să schimbe strategia în ideia de a-i lăuda pe cei din opoziție făcându-le tot felul de favoruri în așa fel încât aceștia să devină nu numai puternici, ci și frumoși. 
Sfatul 5: schimbarea lui Tudorel TOADER de la justiție și întronizarea Monicăi MACOVEI ca stindard al dreptății, corectitudinii, milosteniei și bunătății, așa cum este poporul român.
Managementul politic zice că tot timpul există un moment optim de implementare și un moment limită după care implementarea nu mai are niciun efect. Momentul optim a trecut, el fiind noiembrie 2016, iar momentul limită este 32 noiembrie 2017, care nu trebuie ratat în niciun caz.
Reamintesc celor ce au uitat involuntar că pe 7 noiembrie s-au sărbătorit 100 de ani de când Vladimir Ilici Lenin  a declanșat Marea Revoluție Socialistă din Octombrie și dacă chiar au uitat musai să înceapă un tratament pe bază de Pterophyllus salisburiensis cum se zice la țară sau Salisburia adiantifolia cum îi spunem noi aici în Vitan în timp ce voi românii care aveți un nivel mai scăzut de cultură îi ziceți Ginkgo biloba.


(08 noiembrie 2017)

No comments:

Post a Comment